Η ομάδα του NauticalGifts.gr σας εύχεται Καλό Πάσχα!



Εκθέσεις-συνέδρια-διοργανώσεις

Our Ocean Conference 2024

Δημοσιεύτηκε από GEORGIOS TZERMPOS στις

H 9η Διεθνής Διάσκεψη 'Our Ocean Conference' θα διεξαχθεί στην Ελλάδα από 15-17/ 4/ 2024. Η διοργάνωση έγινε για πρώτη φορά το 2014 με πρωτοβουλία του τότε υπουργού εξωτερικών Τζον Κέρυ Η εν λόγω διάσκεψη αναμένεται να εξετάσει τους τρόπους αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα →


Posidonia 2024_ 3-7/06/2024_Metropolitan Expo

Δημοσιεύτηκε από GEORGIOS TZERMPOS στις

Τα Ποσειδώνια 2024 θα διεξαχθούν από 3-7 Ιουνίου 2024 στο Metropolitan Expo. Τα Ποσειδώνια είναι η μεγάλη έκθεση για τη ναυτιλία στην Ελλάδα που φέρνει κοντά τους προμηθευτές ναυτιλιακού εξοπλισμού, τεχνολογίας πληροφοριών και όλου του φάσματος των ναυτιλιακών υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα →


20th EMMYS_East Med Multihull Yacht Charter Show_25-28/4/2024_Poros

Δημοσιεύτηκε από GEORGIOS TZERMPOS στις

To 20o EMMYS East Med Multihull Yacht Charter Show θα διεξαχθεί φέτος από 25-28/4 2024 στο όμορφο νησί του Πόρου.  To event είναι μια έκθεση ναυλώσεων σκαφών με πλήρωμα που αποτελεί πόλο έλξης για Ελληνες και ξένους yacht brokers, πωλητές σκαφών, δημοσιογράφους και όσους ασχολούνται με τον θαλάσσιο τουρισμό. Παρουσιάζονται premium σκάφη και πολυτελή υπηρεσίες. Εκτός από τα σκάφη θα υπάρχουν περίπτερα με εταιρείες που ναυλώνουν επανδρωμένα σκάφη με πρόσβαση για το κοινό που θα επισκεφτεί την έκθεση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης East Mediterranean Yacht Show - Multihull Yacht Charter Show (emmys.gr).

Διαβάστε περισσότερα →


MEDYS_Mediterranean Yacht Show 2024_27/4-1/5/2024

Δημοσιεύτηκε από GEORGIOS TZERMPOS στις

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το φετινό 8ο MEDYS_Mediterranean Yacht Show , που θα διεξαχθεί από 27/4-1/5/2024 στο Ναύπλιο. Στο event μπορούν ιδιοκτήτες σκαφών και yacht brokers να εκθέσουν πολυτελή σκάφη σε ένα ευρύ εγχώριο και διεθνές κοινό που ασχολείται με το yachting. To event διοργανώνεται από το Greek Yachting Association και κάθε χρόνο αυξάνει την επισκεψιμότητα των ενδιαφερομένων και των εκθετών , ενώ βοηθάει στην γνωριμία και επιχειρηματικότητα όσων ασχολούνται με πολυτελή σκάφη αναψυχής και θαλάσσιο τουρισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης: Mediterranean Yacht Show.  

Διαβάστε περισσότερα →


4ο Olympic Yacht Show_10-13/10/2024 Olympic Marine_Λαύριο

Δημοσιεύτηκε από GEORGIOS TZERMPOS στις

Ανακοινώθηκε το 4ο Olympic Yacht Show, στην Olympic Marine στο Λαύριο, μεταξύ 10-13 Οκτωβρίου 2024.  Το Olympic Yacht Show είναι μια premium έκθεση σκαφών και θαλάσσιου τουρισμού, τα οποία παρουσιάζονται σε μια από τις πιο οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου.  Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση επισκεφτείτε το επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης:  Olympic Yacht Show 2024 – In-water yacht event, Olympic Marine, Λαύριο, Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα →